Azuon: Lacné letenky s Ryanairom

Hľadanie lacných leteniek s Ryanairom nie je najpohodlnejšie – schodnou cestou je totiž len stránka ryanair.com, ktorej ovládanie a užívateľská prívetivosť je na úrovni spred 10 rokov. Ryanair pritom lieta do celej Európy a ak máte čas a nejaké peniaze, môžete pod 100€ vidieť každé mesto v Európe s prestupom.

Lenže ako takéto letenky vôbec nájsť? Odpoveď je jednoduchá – Azuon.

azuon-image

Azuon: Hľadanie lacných leteniek trochu inak
Azuon je počítačový program, ktorý vyhľadáva letenky nízkonákladových spoločností s možnosťou prestupu do rôzych destinácií po celej Európe. Stačí si zadať približný rozsah dátumov, požadovanú cenu letenky, letisko odletu, vybrať z možných destinácií a Azuon vám vyhľadá najlacnejšie lety presne podľa vašich požiadaviek.

Napríklad z Bratislavy sa vďaka prestupu na letisku v Miláne-Bergame dostanete aj do Marakéša, na ostrov Korzika, do Rumunska, Bulharska a to všetko pod 30€ jednosmerne.

Samozrejme je dobré vedieť aké sú prestupové možnosti z jednotlivých letísk (pomôže mapa destinácií na ryanair.com) a potom už len plánovať a plánovať. Najlepším dealom sú multi-okruhy Európou – napríklad so začiatkom v Miláne, cez Porto, Barcelonu, až po Londýn a späť v Bratislave. Takýto okruh vás vyjde na cca 100€ aj s poplatkami za platbu kartou (a len s príručnou batožinou).

Azuon však nevyhľadáva len letenky od Ryanairu, ponúkne vám aj lacné letenky od Air Asia, Niki, easyJet, či Wizz Air.

Program stojí cca 12€ ročne, no určite sa oplatí pre každého, kto rád cestuje a na ryanair.com (či pelikan.sk, kde tiež môžete vyhľadávať letenky od Ryanairu) strávi mesačne aspoň hodinu. Tak čo, kam sa vyberiete najbližšie s Azuonom vy?