Z Bratislavy do Moskvy 7x týždenne

Ruská letecká spoločnosť UTair Aviation od dnešného dňa zvyšuje počet letov medzi letiskom Bratislava a moskovským letiskom Vnukovo z pôvodných štyroch na sedem týždenne. K doterajším letom v pondelok, stredu, piatok a nedeľu s odletom z Bratislavy o 13:50 hod. (z Moskvy o 12:00 hod. miestneho času) tak dopravca pridáva pravidelné lety i na zvyšné dni v týždni – utorok, štvrtok a sobotu. Dopravca lieta na linke lietadlom typu Bombardier CRJ-200.

Výhodné spojenie z Bratislavy na Letisko Vnukovo ponúka jedinečnú príležitosť pre cestujúcich zakúpiť si letenku nie len do Moskvy ale zároveň využiť nadväzné linky do destinácií Krasnoyarsk, Barnaul, Novosibirsk, Omsk, Tomsk, Surgut, Tyumen, Ufa, Syktyvkar, Samara, Volgograd a množstvo ďalších cieľov v ponuke UTair. Letenky na september momentálne podľa predajcu pelikan.sk vychádzajú na cca 220€, čo je o 80€ viac ako najlacnejšia letenka do Moskvy na najväčšie tamojšie letisko Domodedovo s Austrian Airlines. Rakúska letecká spoločnosť však ponúka len večerné lety o 20:35, z tohto pohľadu je teda bratislavské spojenie výhodnejšie a len o pár eur lacnejšie ako spojenie prostredníctvom ruského národného prepravcu Aeroflot.

Lietadlo Utair na letisku v Bratislave

Letenky je možné zakúpiť si prostredníctvom internetovej stránky www.utair.ru, call centra dopravcu ako aj predajcov leteniek na Slovensku.