Najlepšie hotely sveta

Ak patríte do sveta, kde sa kvalita hotelovej izby meria podľa prítomnosti osobného šoféra, lokaja, či podľa dostupnosti helikoptéry a úžasnými výhľadmi, máme pre vás tie najdrahšie možnosti ubytovania na svete. Pre nás ostatných ostáva len pokochať sa naozaj nekonečnými možnosťami, ktoré ponúkajú ubytovacie zariadenia na celom svete.

Four Seasons Hotel, New York
Vezmite si hotel siete Four Seasons v New Yorku. New York je všeobecne známy prítomnosťou tých najlepších a najdrahších hotelov. Priemerná cena na Manhattane neklesá pod 200 dolárov za noc a preto sa netreba čudovať, že práve tu nájdete jednu z najdrahších hotelových izieb sveta.

Four Seasons New York

Ty Warner Penthouse na samom vrchole mrakodrapu, ktorý sa vypína nad Park avenue na skok od Central parku. Hotel patrí medzi to najlepšie, čo v Big Apple nájdete. Ale najvyšší apartmán je vrchol luxusu – za 30 000 eur na noc máte k dispozícii úžasný 360 stupňový výhľad na Manhattan, súkromné spa, a zenovú záhradku, či to najlepšie vybavenie izieb. 400 metrov štvorcových je pripravených len pre vás. Hostia tohto apartmánu majú zároveň k dispozícii počas bývania v apartmáne Rolls Royce Phantom, alebo Mercedes Maybach so šoférom.

Ritz-Carlton, Moskva
Luxus hodný prezidentov. Tak by sa dal charakterizovať Ritz-Carlton, ktorý je jedným z najluxusnejších hotelov v Moskve. Ritz-Carlton sa nachádza na dohľad od Kremľu, či slávneho Červeného námestia, no tí čo sem prišli väčšinou nezaujíma turistika. Skôr mramorové kúpeľne, úžasný výhľad, či klavírne krídlo v obývacej miestnosti.

Celý hotel je zariadený ruskom imperiálnom štýle – určite si vás získa. Prezidentský apartmán je k dispozícii za 12 000 eur za jednu noc.

Burj Al Arab, Dubaj
Bezpochyby jeden z najznámejších hotelov na svete – dubajská plachetnica, ktorú vybudovali na umelom ostrove a siaha do výšky 321 metrov patrí do siete hotelov Jumeirah. Burj Al Arab je štvrtým najvyšším hotelom na svete, no jeho vonkajšok je len časť zážitku, ktorý vás čaká vovnútri. Dovolenka v Burj Al Arab by vás vyšla na tisíce eur, no ak sa chcete cítiť ako v rozprávke – choďte do toho…

Kráľovský apartmán v hoteli Burj Al Arab – Royal Suite poskytuje neuveriteľných 780 metrov štvorcových obytnej plochy – Apartmán je zdobený zlatom, čiernym mramorom, či nábytkom z dielne Versaceho.
K čaru hotela prirátajte aj podmorskú reštauráciu, kam sa hostia dostanú len mini ponorkou, flotilu Rolls-Royce, špeciálne určenú pre vaše potreby a samozrejmosťou v kráľovskom apartmáne je aj súkromné kino, otáčavá posteľ, či toaletné potreby prestížnej značky Hermes. Cena? 15 000 eur za noc.

Najlepšie hotely si môžete rezervovať na stránkach booking.com.