Kde nakupovať najlacnejšie letenky?

Kúpa dobrej a lacnej letenky môže byť pre niekoho veľký problém, ktorý zabráni cestovať. Nedajte sa však odradiť, vďaka našim tipom na skvelé webstránky budete vedieť kedy sa oplatí kúpiť letenka, kedy je najlacnejšia a hlavne kde ju kúpiť.

Nájdite najlepšiu cenu leteniek
Vynikajúcou službou na hľadanie naozajstných cenových prekvapení je Find a Deal na stránkach bravofly.com. Jednoducho si vyberiete letisko, alebo krajinu odletu (aj v okruhu niekoľkých sto kilometrov), vašu destináciu a mesiac v ktorom chcete cestovať (maximálne 3 rôzne mesiace) a služba Find a Deal vám nájde najlacnejšie ponuky. Napríklad do New Yorku nájde letenku s 20 dňovým pobytom za 340 eur. Čo je naozaj výnimočná cena.
Ak teda nájdete termín kedy chcete letieť, je dobré sa spoľahnúť na zabehanú spoločnosť. Napríklad pelikan.sk.

Skyscanner.net
Skyscanner.net je ďalšia vynikajúca služba na hľadanie naozaj lacných leteniek. Najlepšou časťou je možnosť vyhľadávania bez ohľadu na cieľ vašej cesty. Len zadáte odkiaľ chcete letieť a kedy a skyscanner vám nájde najlacnejšie destinácie kam sa letí.
Výborné na rýchlu dovolenku.

Momondo
Momondo.com je ďalší metavyhľadávač lacných leteniek. Vyhľadáva ponuky leteckých spoločností, v ponukách ďalších vyhľadávačov ako ebookers, či expedia, ale aj v letenkách nízkonákladových aeroliniek, takže výber je naozaj pestrý.

Vyhľadáva aj ponuky Ryanairu, takže ponúka naozaj výborné možnosti – výsledky vyhľadávania môžete filtrovať, takže si sami vyberiete najlepší a najlacnejší let.

Ďalšie odkazy na skvelé a lacné letenky
Naozaj zaujímavé nástroje na sledovanie ceny leteniek poskytuje Bing Travel, zatiaľ len pre trasu Londýn – JFK (poskytuje napríklad cenový prehľad kedy sa vám oplatí konkrétny let). Ak však hľadáte odpovede na ďalšie otázky ohľadom lacných leteniek, prečítajte si aj pokračovanie článku – Ultimátny sprievodca lacnými letenkami.