The Scenery of Cybercity
  • The Scenery of Cybercity /

    Japonské Tōkyō je jedna z najfascinujúcejších metropol sveta. Pulzujúce mesto, ktoré nikdy nespí, kde vám žiaden turistický sprievodca nepomôže.

    Tokio je mesto kontrastov – šialené štvrte plné mrakodrapov, blikajúcich nápisov, križovatiek s množstvo ľudí, či stanicami, kde môžete nájsť 60 východov sa striedajú s pokojnými záhradami cisárskeho paláca, či všadeprítomnými sakurami.

    Prečo sem ísť

    Do Tokya sa nechodí za pamiatkami. Chodí sa sem túlať a objavovať. Kultúra, nákupy a jedlo. Nákupné štvrte ako Ginza, či Shinjuku plné obchodných domov, či najslávnejších módnych značiek, Shibuya a Harajuku pre jedinečný pocit zo všetkého japonského. Nezabudnite, že Japonsko to je všetko high tech – takže ak milujete najnovšie technologické hračky, prídete si na svoje.

    Mesto je obrovské, ak sa vám niečo nepáči, odvedzte sa metrom ďalej a nájdete tam niečo úplne iné. Navštevovať jednotlivé pamiatky sa neoplatí, väčšina turistov aj tak po meste len blúdi oplatí sa len túlať, objavovať zvláštne obchody, navštevovať reštaurácie, kde vôbec neviete čo si objednávate a hľadať oázy pokja v parkoch alebo šintoistických chrámoch…

27 februára, 2014
Naposledy aktualizované:
 
© 2024 tripo.sk 45 // 0,243s. //