Zimný letový poriadok bratislavského letiska

Letisko Bratislava ponúka počas zimnej sezóny, ktorá začína 30. októbra 2011 a trvá do 24. marca 2012, priame letecké spojenie do 18 destinácii 11 štátov. Okrem tradičných a dlhodobo vyhľadávaných spojení do Londýna, Dublinu či Milána, pribudli v porovnaní s minulým rokom aj atraktívne destinácie ako Amsterdam, Paríz (letisko Charles de Gaulle), Larnaka, Gran Canaria či Moskva (letisko Vnukovo), do ponuky sa opäť dostalo aj spojenie s Bristolom.

Z Bratislavy sa bude počas tohtoročnej zimnej letovej sezóny lietať do 18 destinácií prostredníctvom Ryanairu, ČSA Czech Airlines, El Al, UTair Aviation a Danube Wings. Cestujúci budú môcť využiť priame linky z Bratislavy do Belgicka, na Cyprus, do Francúzska, Holandska, Írska, Izraelu, Ruska, Španielska, Talianska či Veľkej Británie. V ponuke ostáva i vnútroštátna linka do Košíc.

Letisko Bratislava, nový terminál (BTS Airport)

Novinkou oproti minulej zime je spojenie na Gran Canaria, do Amsterdamu, Paríža na hlavné letisko Charles de Gaulle, Larnaky a Moskvy. Oproti letu pribudne obľúbený Bristol, ktorý sa vráti do ponuky po 7 mesačnej pauze. Zimný letový poriadok bude, rovnako ako na iných letiskách, chudobnejší o typicky letné destinácie, po ktorých je v zime minimálny dopyt. 
 
Ponuku letov z Bratislavy v zimnej sezóne tradične zatraktívnia charterové linky do Hurghady, Antalye a Agadir-u, o ktorých získajú cestujúci informácie v cestovných kanceláriách či agentúrach.

Pohodlie VIP salónika si od dnes môžu užívať už všetci cestujúci
Letisko Bratislava rozširuje ponuku služieb v novom odletovom termináli a pre cestujúcich prináša novinku v podobe možnosti zakúpenia si vstupu do Caproni lounge, ktorý donedávna slúžil iba pre obchodných cestujúcich a držiteľov vernostných kariet leteckých dopravcov. 

Historicky po prvý krát si môžu už od dnes všetci cestujúci bez rozdielu priamo na letisku a v bezkonkurenčnej hodnote 19,90 EUR, ktorá je až o pätinu nižšia ako v susednej Viedni, zakúpiť vstup do salónu. Miestnosť je vybavená najmodernejšou výpočtovou technikou a cestujúcemu ponúka selekciu nápojov a občerstvenia, ale predovšetkým – súkromie, relax a pohodu pred odletom.