Ryanair oznámil zimný letový poriadok: Oslavuje 40% zľavou na letenky

Ryanair, najobľúbenejšia európska nízkonákladová letecká spoločnosť, vydáva dnes svoj zimný letový poriadok pre Bratislavu, ktorý bude platiť od 1.novembra 2010. Ryanair bude z/do Bratislavy prevádzkovať 14 liniek vrátanie spojení z/do Štokholmu a Alicante.
Počas zimy ostanú zachované linky do Alicante a Štokholmu, Ryanair zároveň zvýšil frekvencie na najúspešnejších linkách, aby tak uspokojila dopyt v Bratislave.

Cestujúci môžu teraz letieť do Bruselu a Dublinu 5-krát do týždňa. V ponuke je tiež 11 týždenných frekvencií do Londýna (Stansted) a denné spojenie do Milána (Bergamo).

Henrike Schmidt, obchodná a marketingová manažérka Ryanair-u pre Slovensko dodáva: “S potešením dnes vydávame náš zimný letový poriadok pre Bratislavu, ktorý naším cestujúcim ponúka veľký výber možností cestovať v zimnom období. Napriek tomu, že sa špekulovalo o rušeniach, sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť, že linky do Štokholmu a Alicante ostanú počas zimy v ponuke. Naše letecké spojenia pohodlne spájajú Bratislavu so zvyškom Európy a prinášajú viacero možností pre našich slovenských cestujúcich”.

Na oslavu vydania zimného letového poriadku v Bratislave spustil Ryanair špeciálnu akciu na lety uskutočnené v rámci svojej európskej siete v septembri a októbri. Počnúc polnocou 30. augusta znížil Ryanair všetky svoje tarify o 40%. Táto ponuka platí do štvrtku 2. septembra na lety rezervované prostredníctvom www.ryanair.com.