Ryanair otvára linky do Malagy a Alghera

Írsky dopravca Ryanair dnes oslavuje otvorenie dlho očakávaného spojenia z bratislavského letiska do španielskej Malagy. Práve včas, pred vypuknutím letnej sezóny, bude nová linka do Malagy prevádzkovaná dvakrát v týždni, dávajúc tak slovenským, rakúskym i českým turistom väčší výber spojení pre ich letnú dovolenku.

Malaga je živým prístavným mestom na pobreží Stredozemného mora v južnom Španielsku. S takmer 600 000 obyvateľmi je druhým najväčším mestom Andalúzie, ktoré svojim návštevníkom ponúka pravý španielsky zážitok, keďže ide o veľmi autentické mesto, ktoré si zachovalo svoj tradičný charakter. Vďaka bohatému výberu barov, reštaurácií a kaviarní majú turisti jedinečnú možnosť ako preskúmať toto miesto. Pre tých, ktorí uprednostňujú dovolenku na pláži, je Malaga tou správnou voľbou. Táto dovolenková destinácia sa nachádza v blízkosti strediska Costa del Sol, ktoré je známe vďaka svojim pieskovým plážam a dovolenkovým rezortom.

Vo štvrtok 24. júna pribudne k novej španielskej linke ďalší inauguračný let, tento krát na taliansky ostrov Sardínia do destinácie Alghero. Toto mesto s približne 40 000 obyvateľmi je známe impozantným pobrežím, kde sa natáčal nejeden hollywoodsky film. Výrazy ako „biele, priezračné a majestátne“ sú často používané v spojení s „Coral Riviera“ na ktorej Alghero leží, a to pre jeho piesok, more a útesy. No nie je to iba pobrežie, ktoré stojí za pozretie. Samotné mesto je fascinujúcim príkladom talianskej architektúry a kultúrnych pokladov.

Henrike Schmidt, obchodná a marketingová manažérka Ryanairu pre strednú Európu povedala: „Sme veľmi radi, že dnes z/do Bratislavy otvárame ďalšie
letecké spojenie. Ide už o piatu novinku tento rok, ku ktorej pribudne zajtra
už spomínaná šiesta do Alghero. Ryanair naďalej vykazuje silný rast v slovenskom
hlavnom meste“.”.

Na oslavu expanzie Ryanairu v Bratislave ponúka dopravca letenky v cene 12 EUR na lety uskutočnené v septembri a októbri do vybraných destinácií v rámci Európy. Ponuka platí do štvrtka 24. júna do polnoci. Poponáhľajte sa a zarezervujte si Vašu letenku už dnes prostredníctvom stránky www.ryanair.com.