Najdrahšie hotely na svete

Ako inak začať písať stránky o exkluzívnych hoteloch na svete ak nie článkom o tých najdrahších kúskoch vo svete.
Najdrahšie hotelové izby na svete sú symbolom toho najlepšieho, čo hotelové odvetvie dokáže ponúknuť.

Zlato, mramor, dokonalý komfort, služobníctvo, vlastný šofér, či súkromný výťah – to sú veci, ktoré sú v tomto svete samozrejmosťou. Spoločnosť Wealth Bulletin každoročne zverejňuje rebríček najdrahších hotelových apartmánov svete. Tie všetky ponúkajú luxus a pohodlie o ktorých sa normálnym smrteľníkom ani nesníva. A za neskutočné peniaze – v najdrahšom apartmáne sveta sa môžete vyspať za neuveriteľných 65 000 dolárov za noc. je to Royal Penthouse Suite v President Wilson Hotel v Ženeve.

Päťhviezdičkové luxusné hotely v Paríži

Výber tých najlepších hotelov máme v náplni práce a preto vám tripo.sk prináša ultimátny zoznam najprestížnejších hotelov a najdrahších hotelov v jednotlivých svetových metropolách. Od romantických hlavných miest sveta Paríža, či cez okázalosť Dubaja, či kozmopolitnosť New Yorku – poznáme, ktoré sú najlepšie hotely kdekoľvek. Tak aby ste si vybrali len to najlepšie.

Londýn – Jumeirah Carlton Tower

5 hviezdičkový hotel, ktorý za cenu od 350 eur za noc ponúka to najlepšie v oblasti ubytovania v Londýne. Je to jeden z najdrahších hotelov v meste, avšak za svoje peniaze dostanete prvotriedny luxus a servis v bielych rukavičkách. Ceny končia až pri 1400 eurách za Executive apartmán s výhľadom na celý Londýn.

Dubaj – Burj Al Arab

Výnimočný hotel s výnimočnými cenami – Burj Al Arab, jediný hotel so 7 hviezdičkami, kde vás noc vyjde na astronomických 1400 eur. Tam kde iné hotely pri svojich cenách končia, tam Burj Al Arab len začína.
Hotel ponúka 202 apartmánov a patrí do hotelového reťazca Jumeirah.

Paríž – Hôtel De Crillon

Aj ked hôtel De Crillon nie je najdrahší v Paríži (áno nájdu sa tu aj hotely, ktoré si účtujú vyše 800 eur za noc) Crillon je pojem. Je to jeden z najstarších luxusných hotelov na svete a preto sa netreba čudovať, že za noc tu zaplatíte cca 600 eur.