ČSA sa vracajú na diaľkové linky: Nová linka do Soulu

ČSA, súčasť leteckej aliancie SkyTeam sa po trojročnej prestávke vynútenej reštrukturalizáciou firmy vracajú na výnosné diaľkové lety.

Jedno lietadlo Airbus A330 bude od júna 2013 lietať do juhokórejského Soulu, vďaka čomu sa cestujúcim z Prahy otvoria skvelé možnosti prestupu na modernom letisku Soul Incheon International Airport (ICN). Diaľkový airbus Českých aerolínií bude do kórejskej metropoly lietať dvakrát v týždni. Linka do Soulu tak doplní štyri týždenné lety do juhokórejskej metropoly od Korean Air.

Czech Airlines

Soul však nie je jedinou novinkou v letovom poriadk Českých aerolínií pre letnú sezónu 2013. Spoločnosť zavedie pravidelné spoje aj do ruského Permu, Nice, Mníchova, Zürichu alebo Florencie.

Zároveň sa navýši počet denných leteckých spojení do Berlína, Düsseldorfu, Hamburgu, Kodane, Milána, Štokholmu alebo do Varšavy.

Viac spojov týždenne spoločnosť plánuje ponúkať aj do Nižného
Novgorodu, Rostova na Done alebo Ufy. České aerolínie novo pridajú do letového poriadku tiež Brisbane, Singapur či Nairobi, ktoré sú prevázdkované ako codeshare leteckou spoločnosťou Etihad Airways.